Shoppa min stil

no products

Ansiktsbehandling – BIOLOGIQUE RECHERCHE Soin Lissant

Reklam för Kräm Hudvårdsstudio.

I förra veckan fick jag chansen att prova den berömda BIOLOGIQUE RECHERCHE ansiktsbehandlingen BIOLOGIQUE RECHERCHE Soin Lissant på Kräm Hudvårdsstudio. En riktigt lyxig och underbar behandling. Men det bästa med denna behandlingen är att man kan skräddarsy den efter vad huden behöver. Som jag har nämnt tidigare så har jag fått lite ”problem” med huden när jag slutade amma. Jag fick samma problem flera år sen när jag slutade amma Matteo. Nämligen perioral dermatit. Mina hormoner hamnar i obalans och det påverkar min hud negativt.

Fördelen med behandlingen.

Terese blandade en lugnande och en återfuktande mask för det var precis vad min hud behövde. Men det är en av många fördelar, att man kan anpassa den behandlingen efter vad huden behöver. Fukt brukar vara en återkommande faktor. Jag har otroligt bra produkter för att hålla min hud återfuktad.

Ansiktsbehandling – BIOLOGIQUE RECHERCHE Soin Lissant

En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, mjölksyra, silkextrakt och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage med Biologique Recherche. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster! Du både ser och känner skillnaden efter endast en behandling!

Soin Lissant passar alla, även den känsligaste huden.

Under denna behandlingen så använde sig Terese av en speciell massage teknik där man drar i huden. Otroligt skön behandling och på Instagram kan ni även se en video där man ser skillnaden på halva ansiktet. Man masserar alltså halva ansiktet och dekolletaget åt gången och i videon ser man att sidan Terese masserat är mer ”lyft”. Sen applicerar man mask på halva ansiktet och sen fortsätter Terese att massera andra delen.

Sväva bland moln.

Alla dofter och massagen under behandlingen känns som att man svävar bland moln. Otroligt avkopplande och lugnande för både kropp och själ.

Direkt efter behandlingen får huden sig ett riktigt lyft och en helt fantastisk glow. Känns som ren magi för huden. Du kan läsa mer om behandlingen hos Kräm HudvårdsstudioHÄR -.

Kräm Hudvårdsstudio finns i Malmö och Sofia och Terese är utbildade hudterapeuter och otroligt grymma. Jag kan garanter att du får en fin upplevelse och tjejerna kommer att skämma bort dig. Vardagslyx på hög nivå och skönt att under dessa omständigheter komma bort och bli omhändertagen.

Ansiktsbehandling - BIOLOGIQUE RECHERCHE Soin Lissant
Innan behandlingen- stressad hud som behöver en lugnande och återfuktande behandling.
Ansiktsbehandling - BIOLOGIQUE RECHERCHE Soin Lissant
Efter behandlingen; huden har fått sig ett lyft och en massa fukt och glow.
Ansiktsbehandling - BIOLOGIQUE RECHERCHE Soin Lissant
Medans Terese masserar den ena sidan så har hon applicerar på mask på den andra sidan.
Ansiktsbehandling - BIOLOGIQUE RECHERCHE Soin Lissant
BIOLOGIQUE RECHERCHE är ett franska märke som grundades på 70-talet av familjen Allouche och det ser man på deras flaskor. Man får en labbkänsla och jag måste säga att jag älskar deras retrolook.
När jag kommer till Kräm så känns det som att jag kommit till en godisaffär. Jag skulle vilja klämma och känna på allt.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?