Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   174
56   257
32   220
51   275
39   281

AW byts ut mot kvällspromenad

AW byts ut mot kvällspromenad.

Hej raringar.

Jag startade min torsdag med att lämna barn på förskolan och åka till gymmet. Alltså känns så himla skönt att ha fått in bra rutin kring träningen. Kör dessutom en utmaning med en vännina där vi ska klara av att gå 1 timme på trappan. Alltså 1 timme, det är helt galet … Men jag älskar att utmana mig själv så detta fixar vi.

Men hörni i förgår så bytte jag och Maria ut vår AW mot en kvällspromenad. Ja men alltså ni hör, kvällspromenad istället för AW. Vi måste komma in i Marias bröllopsform 😂 Vi tog en super mysig promenad vid stranden och pratade om allt mellan himmel och jord. Kommer bli ännu skönare ju varmare det blir.

AW byts ut mot kvällspromenad ​
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   19 mars, 2021 / 9:37 f m

   Jaa det tycker jag med 🥰

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?