Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
15   102
37   255
30   330
41   293
32   356

AW byts ut mot kvällspromenad

AW byts ut mot kvällspromenad.

Hej raringar.

Jag startade min torsdag med att lämna barn på förskolan och åka till gymmet. Alltså känns så himla skönt att ha fått in bra rutin kring träningen. Kör dessutom en utmaning med en vännina där vi ska klara av att gå 1 timme på trappan. Alltså 1 timme, det är helt galet … Men jag älskar att utmana mig själv så detta fixar vi.

Men hörni i förgår så bytte jag och Maria ut vår AW mot en kvällspromenad. Ja men alltså ni hör, kvällspromenad istället för AW. Vi måste komma in i Marias bröllopsform 😂 Vi tog en super mysig promenad vid stranden och pratade om allt mellan himmel och jord. Kommer bli ännu skönare ju varmare det blir.

AW byts ut mot kvällspromenad ​
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   19 mars, 2021 / 9:37 f m

   Jaa det tycker jag med 🥰

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?