Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
6   88
51   211
28   187
44   179
23   181

Egentid med stora killen

Egentid med stora killen.

Hej raringar.

Hoppas att ni haft en härlig helg. Min har varit helt fantastisk. Har gosat, myst och hittat på en massa skoj med mina killar. Eftersom Valentino fortfarande sover middag så släppte vi av honom igår hos mormor efter träningen. Så medan han sov middag och var hos mormor så passade jag och min stora kille att ha egentid. Vi åkte och åt sushi, tog en fika och promenad. Sen åkte vi till frissan för att fixa hans hår. Sen var planen vi skulle köra Go Cart men det var helt fullbokat så vi fick hoppa det. Men vi stod där en lång stund och tittade på. Matteo tyckte det såg spännande och lite läskigt så han vill gärna åka dubbelt med mig innan han kör själv. Så nästa gång kommer jag boka så vi har en tid.

Sen blev det söndagsmiddag hos mamma och pappa. Det var det i lördags också, haha mamma skämmer verkligen bort en med god mat.

Det är inte så ofta denna stora killen vill ställa upp på foto. Så jag passar verkligen på att fota honom när han väl vill det. Min stora älskling, hur snabbt går inte tiden. Gud vad jag har skrattat med denna filosofen igår.
Älskade unge.
Japp, han är i den åldern där han tycker att hans mamma är cool ✌🏻 Såklart mamma är cool.
En helg med bra träningspass. Känns så skönt.

Nu ska jag passa på att ta ett långt bad och sedan kolla på Netflix. Har hunnit med jobb och ett riktigt intensivt pass på gymmet.

Trevlig måndag raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?