Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
13   90
33   196
24   188
38   245
24   223

Egentid med stora killen

Egentid med stora killen.

Hej raringar.

Hoppas att ni haft en härlig helg. Min har varit helt fantastisk. Har gosat, myst och hittat på en massa skoj med mina killar. Eftersom Valentino fortfarande sover middag så släppte vi av honom igår hos mormor efter träningen. Så medan han sov middag och var hos mormor så passade jag och min stora kille att ha egentid. Vi åkte och åt sushi, tog en fika och promenad. Sen åkte vi till frissan för att fixa hans hår. Sen var planen vi skulle köra Go Cart men det var helt fullbokat så vi fick hoppa det. Men vi stod där en lång stund och tittade på. Matteo tyckte det såg spännande och lite läskigt så han vill gärna åka dubbelt med mig innan han kör själv. Så nästa gång kommer jag boka så vi har en tid.

Sen blev det söndagsmiddag hos mamma och pappa. Det var det i lördags också, haha mamma skämmer verkligen bort en med god mat.

Det är inte så ofta denna stora killen vill ställa upp på foto. Så jag passar verkligen på att fota honom när han väl vill det. Min stora älskling, hur snabbt går inte tiden. Gud vad jag har skrattat med denna filosofen igår.
Älskade unge.
Japp, han är i den åldern där han tycker att hans mamma är cool ✌🏻 Såklart mamma är cool.
En helg med bra träningspass. Känns så skönt.

Nu ska jag passa på att ta ett långt bad och sedan kolla på Netflix. Har hunnit med jobb och ett riktigt intensivt pass på gymmet.

Trevlig måndag raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?