Shoppa min stil

no products

COVID 19 test & karantän

COVID 19 test & karantän.

Hej raringar.

Statusen idag, vi alla mår bra. Men mamma är trött och vilar mycket, hon har ont i ryggen. Däremot hade Valentino diarré igår så jag fick ringa till 1177 för att kolla vad vi skulle göra. Tydligen är det vanligt att symptom för barn är diarré om man har Corona. Man testat inte heller så små barn. Men Valentino mår för övrigt jätte bra, han äter och är precis som vanlig och mår bra. Matteo visar inga symptom alla. Däremot hade jag frossa och kände mig frusen igår natt. Idag är det mycket bättra.

COVID 19 test & karantän

Igår åkte min syster till apoteket för att hämta ut mitt Covid 19 test. Jag satt i bilen och trodde jag kunde göra den direkt så vi kunde lämna in den. Men transporten hade redan åkt till laboratoriet och hon på apoteket rekommendera att jag gör den idag istället och lämnat in den direkt. Transporten åker vid 15.30 och att jag ska komma in med den innan dess. Så min syster ska komma förbi och lämna den. Hon kommer även åka förbi och köpa mat till oss och lämna utanför dörren. Samt hämta lite paket som jag beställt. 

Det är verkligen en utmaning att sitta i karantän. Barnen är sjukt rastlösa så man måste underhålla dom. Sen är Matteo i sådan sjuk trots så han ska bråka och gnälla om allt. My gad alltså.

Jag passade på att ta lite luft igår kväll vid 22. Det är okej att lämna hemmet, förutsatt att man håller sig borta från folk. Vilket jag gjorde. Eller det var ingen ute vid den tiden.

COVID 19 test & karantän
Okej, kanske inte den mest passande bilden till inlägget. Men hur skönt är det inte att kunna shoppa på nätet tills du inser att du inte kan hämta ut dina paket. Så idag ska syrran och hennes man åka ärende och hämta mina paket. ❤️❤️
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?