Shoppa min stil

Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
11   116
17   187
11   159
7   196
6   157

Dagen jag väntat på

Dagen jag väntat på.

Jag har i några veckor kikat på en PT och letat efter den rätta personen. Jag vill helst ha en kvinna, som själv fött barn och förstår sig på kvinnokroppen. En kvinna som har erfarenhet av att inte bara träning och matvanor men också mammalivet. Så i förra veckan träffade jag PT Gabi.

Vi träffades på gymmet och pratade om mina mål samt om hennes tankar. Planen var att se om vi klicka och kunde jobba tillsammans. Vilket jag kände direkt när jag träffa Gabbi. Hon känns så proffsig och ärlig, vilket jag uppskattar enormt mycket.

Imorgon har vi vårt allra flesta möte och träning ihop och jag har väntat på denna dagen. Tanken är att Gabi ska göra ett mat och träningsschema till mig. Samt så kommer vi att försöka träna några dagar i veckan tillsammans. Problemet är att jag måste ha barnvakt till Valentino samt att jag kommer få pumpa under tiden. Blir lite pussel men det ska vi se till att lösa.

Nu ska jag bara införskaffa mig snygga träningskläder. Träningskläderna nedan kommer från Hunkemöller.

Följ:

1 kommentar

  1. 7 november, 2019 / 8:56 f m

    Med duktig och trevlig PT som inspirerar och med nya träningskläder så kommer det gå galant.

    Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?