Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Do it with passion 

Hej fina ni

Då kör vi en ny vecka och nya tag 😀 Denna måndagen är jag “ledig” från jobb men har en massa andra saker att fixa, svara på mail och ringa lite samtal så med andra ord är jag inte helt och hållet ledig. Men älskar man det man gör så är det egentligen inte ens jobb och det är precis så jag känner 😀 

Håller även på samtidigt och tvättar våra duntäcken och madrasskydd, ska även passa på att tvätta lillkillens. Lika bra jag gör det nu medans jag fortfarande har ork.

Önskar er en härlig dag  

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?