Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

En annorlunda Påsk

En annorlunda Påsk.

Glad Påsk fina ni.

På morgonen när vi vakna hade påskharen varit hemma hos oss och lämnat ägg. Däremot var det en väldigt lat påskhare som inte orkade att gömma äggen igår kväll. Matteo måste nog vara det enda barnet som blir överlycklig att få kläder. Han blir så glad för kläder. Men han växer så det knakar så jag passade på att klicka hem lite kläder till förskolan samt ett par jeans och en kavaj. Sen fick han även lite smått och gott. Valentino hade jag egentligen glömt bort så han fick några klämmisar.

En annorlunda Påsk.

Därefter gjorde vi oss iordning och tänkte ta en fika på stan men ångra oss och åkte hem till mina föräldrar på fika istället. Men vi kommer att fira Påsk med mina föräldrar och på Måndag åker vi till svärföräldrarna. Jag är faktiskt rätt så trött på all skriveri på Facebook och folk som hoppar på andra folk och man kallar varandra fula ord. Eftersom man inte gör/lever så som den respektive personen tänker. Alla har ett eget ansvar och är man sjuk så stannar man hemma. Tycker att man ska sluta lägga sig i vad eller hur andra gör.

Som sagt, alla har ett eget ansvar. Ingen vet egentligen det rätta svaret och alla har sina egna åsikter. Inte ens dom större hönsen har det rätta svaret. Och ingen vet heller hur länge detta kan pågå. Vi får helt enkelt respektera varandras olika åsikter. Det kan ta några månader och det kan ta några år. Ingen vet. Men vi kommer att fira påsken med familjen och alla är friska.

Ha en fin Påsk fina ni.

Jag har faktiskt inte påskpyntat så mycket här hemma. Lite fjädrar på köksbordet, en kanin och lite på Matteos rum. Om ni undrar vad det glansiga är på bordet, så är det en vaxduk i transparent färg för att skydda marmorbordet.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?