Shoppa min stil

no products

En tuff kväll

En tuff kväll.

Hej raringar.

Kikar in såhär på kvällskvisten. Det har varit en extremt tuff kväll. Valentino har haft extrem magknip och skrikit i flera timmar. Får så ont i hjärtar när jag ser honom gråta så mycket. Måste varit något jag ätit idag som ger honom så ont i magen. Har helt glömt hur försiktig man måste vara med vad man stoppar i sig när man ammar.

För övrigt är han en snäll liten bebis som för det mesta sover och är jätte snäll. Han gråter bara när han har magknip.

Matteo sov hos mormor och morfar idag. Eftersom han har taekwondo söndagar så åkte jag dit och hämta honom. Efter träningen åkte vi tillbaka till mina föräldrar och umgicks med dom. En lugn söndag med inga måsten.

Imorgon tänkta jag komma igång med mammaträningen. Jag har verkligen saknat träningen och ser fram emot att svettas. Jag kommer självklart att ta det lugnt och inte överanstränga mig.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?