Shoppa min stil

no products

Praktiska & fina nattplagg efter kejsarsnitt

Praktiska & fina nattplagg efter kejsarsnitt.

Något som jag missade med mitt kejsarsnitt var vilka plagg jag skulle använda efter snittet. Jag tänkte inte alls på att jag måste tänka på att plaggen inte ska sitta över snittet. Speciellt när det kommer till nattplagg, för dessa plagg använder man även när man sover. Sen har jag använt mina nattplagg väldigt mycket när jag varit hemma den första tiden.

Men jag hade verkligen tur för nattplaggen från Hunkemöller som jag tog med till Bb var helt perfekta. När jag beställde plaggen så hade jag inte alls snittet i tankarna. Jag hade ett kejsarsnitt bokat eftersom min lilla kille låg i säte. Men om han skulle vända sig så skulle det bli en vaginal förlossning. Min tanke var att han skulle vända sig, men det gjorde han inte. Därav blev det snitt.

Här (på bilden nedan) är det gråa settet med en svart top som tyvärr är slut på hemsidan. Som ni ser så är byxorna höga i midjan och sitter helt perfekt. Precis så sitter även denna (klicka) svarta pyjamasen med spets. Tyget är otroligt mjukt och pyjamasen är super skön.

Även detta (klicka) vinröda settet högre i midjan och passar mig perfekt. Skönt när plaggen är högre i midjan och inte sitter åt.

Praktiska & fina nattplagg efter kejsarsnitt

Nattlinne & matchande morgonrock funkar alltid. Där behöver man inte tänka på om det sitter åt någonstans.

När det kommer till trosor så använder jag bara Brazilian-trosa i sömlös modell. Det gick bra att ha dessa över snittet eftersom där inte är sömmar och dom sitter inte åt.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?