Shoppa min stil

no products

Fokus på – fukt rengöring pigmentering

I samarbete med Kräm Hudvårdsstudio.

I veckan var jag hos fina Terese på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö. Jag var väldigt orolig att min hud skulle hamna i obalans under graviditeten. Min förra graviditet så var min hud extremt obalans men då hade jag ingen grym hudterapeut som kunde ta hand om min hud. Jag är extremt noga med att ta hand min hud och nu under graviditeten har jag besökt Kräm Hudvårdsstudio regelbundet. Mina regelbundna besök och bra rutiner och produkter kring hudvård har också gjort att min hud är jätte fin.

Hudterapeutens val.

Denna gången blev det en behandling som Hudterapeutens val, då analyserar och undersöker Terese vad min hud behöver och utifrån det lägger hon ihop en behandling som passar min hud just då. Jag har haft lite svårt att själv veta vad min hud behöver och tyckt det känns tryggt att Terese tar det beslutet åt mig.

Denna gången körde vi fokus på fukt, djuprengöring och jämna ut pigmenteringar. Terese använde Natura Bisse produkter och jag älskar deras produkter. Hon börjar alltid med att kika på min hud och fråga om där är något jag själv känner att jag behöver jobba på lite extra.

Jag märkte även att jag fick vita små prickar på vissa ställen på ansiktet. De såg ut som finnar eller porer. Dessa små vita prickar heter Milier och man ska absolut inte försöka trycka ut dom. Är det en duktig hudterapeut så vet den hur man tar bort dessa. Jag hade några stycken som Terese tog bort. Hon rensade även bort porer och jobbade extra med pigmentering.

Vardagslyx.

Ansiktsbehandling är vardagslyx på hög nivå. Jag personligen har alltid älskat hudvård och älskar att skämma bort min hud. Tycker att alla borde unna sig minst två behandlingar på ett år, en till våren och en till hösten. Att ha bra hudvårdsprodukter hemma är a och o. Sen förstår jag att det inte alltid är så himla enkelt att hitta rätt produkter. Därför är det viktigt att prata med hudterapeut som vet vad den pratar om och ta hjälp.

Jag kan verkligen rekommendera Terese och Sofia på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö. Sen jag börjat gå till tjejerna så har jag hittat dom perfekta rutinerna och produkterna.

Fokus på - fukt, rengöring, pigmentering

Använder du solskydd? Om inte så måste du genast införskaffa dig en solskyddskräm som du använder varje morgon. Jag själv använder solkrämen till ansiktet från Guinot med SPF 30. Doftar otroligt gott och perfekt att ha med i necessären om man behöver fylla på under dagen.

Fokus på - fukt, rengöring, pigmentering

Nej, jag har inget filter på bilden nedan och tittar man noga så ser man det också. Terese fixade också mina bryn under behandlingen och det behövdes verkligen.Dessa produkter från Natura Bissé använde Terese under behandlingen. 3 av dessa produkter kommer jag att testa hemma och berätta mer om i ett annat inlägg. För er som är intresserade att kika på fler produkter från Natura Bissé, så hittar ni dom – HÄR-. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?