Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Förgyll hemmet med ljuslyktor

Innehåller reklam för Vackradetaljer.se

Förgyll hemmet med ljuslyktor.

Jag är inte riktigt förtjust i vinter och höst men en sak älskar jag, och det är tiden när man kan tänka en massa mysig belysning. Göra det lite extra mysigt med ljus och fina ljuslyktor. Det gör så otroligt mycket i ett hem. Om vi ska vara ärliga så är det otroligt mysigt med ljuslyktor även på sommaren. Så det spelat ingen roll om det är vinter eller sommar. Tänk en sommarkväll när man sitter på altanen och myser att höja mysfaktorn ännu mer. Inte helt fel.

Hos Vackradetaljer hittar ni en massa fint till hemmet. Fördelen med detaljer är att man kan flytta runt dom i hemmet eller varför inte flytta ut till uterummet. Ljuslyktor är snyggt att ha både liggandes på golvet men också hänga dom. Funkar både utomhus men också inomhus.

Förgyll hemmet med ljuslyktor
Jag blev extra förtjust i denna stora ljusstaken som man kan både ha inomhus men också utomhus. Jag gillar att man kan va fler ljus bredvid varandra.
Förgyll hemmet med ljuslyktor
Sen tycker jag att denna är lite annorlunda och super fin. Kan tänka mig att den är ännu finare med ett ljus i. Denna ser jag tillsammans med hela serien, super fint både inne men också utomhus. Eller varför inte ha den i toaletten på vasken. Eller om man har badkar, hur snyggt som helst. Det bästa med dessa detaljer är att ingenting är förbjudet, man ska bara använda sin fantasi.
Jag blev otroligt inspirerad när jag såg denna bilden. Hur snyggt är det inte med flera lyktor i olika storlekar. Just nu önska jag att detta var hemma hos mig. Hade inte alls varit helt fel.

Nu får ni dessutom 10% rabatt hos Vackradetaljer till och med julafton när ni uppger koden JUL10. Så passa på att klicka hem om det är något ni spanat efter.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?