Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Förkyld baby – Näsfrida

Att ha en förkyld baby är inte alls kul. Både mannen och jag har varit förkylda och det var bara en tidsfråga innan lillkillen blev förkyld. Så i förra veckan blev jag och lillkillen förkylda. Jag tyckte så himla synd om honom då hanhade  svårt att andas genom näsan och bebisar har ännu inte lärt sig andas genom munnen.

Min räddning blev Näsfrida nässpray och nässug. Vet inte vad jag hade gjort utan dessa. Nässprayen är dessutom fri från konserveringsämnen och kan användas dagligen.

Näsfrida nässpray finns i dagsläget endast att köpa på Apoteket hjärtat. Nässugen finns på fler ställen.

 
Läs min erfarenhet om Windi pysventilen HÄR

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?