Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   212
32   384
9   383
23   396
18   359

Härligt avslut på denna Söndagen.

Härligt avslut på denna söndagen.

Hej fina raringar.

Vilken galen intensiv vecka jag har haft. Den har dessutom gått alldeles för fort. Känns som att hela denna månaden är fullspäckad. Men som jag skrev innan så älskar jag att hålla igång och att ha massor att göra. Snart ska jag dessutom på mammaledighet så jag passar på att få undan all jobb som jag ska hinna med.

Avslutar denna söndagen på bästa sätt. Netflix, alkoholfritt bubbel och en riktig tjejfilm. Körde också en ansiktsmask för att ge huden en riktigt boost efter en intensiv vecka. Jag testar ett helt nytt märke som jag snart kommer dela med mig av.

För några dagar sen köpte jag lite plagg till mina fina pojkar. Känns helt galet att man nu shoppar till två killar. Längtar efter vår lilla kille.

I veckan var vi hos fina kusinen (Matteos) Maja på konfirmation. Min stiliga lilla kille med fina kusinen Julia. Under kvällen var det Julia som passade Matteo och hon är så himla söt och fin med honom.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?