Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Hur gick det egentligen?

Hej fina ni

Klockan är nästan 14.00, vart tog tiden vägen. Vakna imorse och satte mig vid datorn med en kopp kaffe och gick igenom lite mail. En fullspäckad vecka med spännande grejer vänta 😀 Känns som att det enda som fattas just nu är mer tid.

Igår gick jag iväg och jobba några timmar, kändes sjult konstigt att lämna min lilla kille så många timmar men det gick hur bra som helst. Han var med mannen en bra stund sen kom min mamma över då mannen också skulle iväg och jobba. Jag tror att jag smsa både mannen och mamma en 100ggr för att höra hur det gick. Det gick hur bra som helst han sov och åt, så det var inga konstigheter. När jag kom hem hade mamma lagt honom och han sov så fint 😀 Ja jag vet, hönsmamma.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?