Shoppa min stil

no products

Incheckad på hotell & veckans utflykt

Incheckad på hotell & veckans utflykt.

Hej raringar.

Vi har precis checkat in på Scandic i Värnamo och ska strax gå ut och äta någonstans. Men det är ju söndag och de flesta matställen är stängda vid denna tiden. Så vi får se vad som finns. Däremot har vi ett stort rum så hela familjen får plats. Ska visa ikväll. Två badkar, så det blir ett bad ikväll med.

Men veckans utflykt blir, High Chaparral. Vi ska nämligen dit imorgon och ser så fram emot vår vistelse där. Matteo är super taggad och denna mamman är lika taggad som han.

För er som inte känner till High Chaparral så är det en vilda västern miljö där det finns bisonoxar, tågrån, hjulångare, guldvaskning, indianer, cowboys och annat spännande. Vi ska dit för allra första gången imorgon och det ska bli så kul. Men jag kommer att uppdatera på Stories på Instagram för er som är nyfikna. Vi ska vara där hela dagen imorgon. Så det ser vi fram emot.

Incheckad på hotell & veckans utflykt

Vädret är helt underbart och vi ska senare träffa min kusin och hennes familj. Vi tänkte åka till en lekplats och låta barnen leka ut. Sen får det såklart bli en fika.

Önskar er en super härlig söndag.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?