Shoppa min stil

no products

Industrivägg hos Hemfint

Reklam för Hemfint.se

Jag tycker det är otroligt snyggt med industrivägg och jag har själv en vision hur jag skulle vilja ha det. Mitt dröm är att jag ska ha ett enormt sovrum tillsammans med en walk in. Sovrummet och walk in ska skiljas åt genom en mega stor industrivägg och resten av inredningen ska matcha snyggt. Jag gillar känslan när man kan se hela walk in och det blir perfekt med en industrivägg.

Industrivägg hos Hemfint. 

Hos Hemfint.se finns en rad olika industriväggar att välja mellan. Det finns med dörr och utan dörr. Det finns även industriduschvägg som är super snyggt om man har ett stort badrum. Men i mitt huvud kryllar det av idéer vad man faktiskt kan göra med en industrivägg. Man kan själv skräddarsy precis hur man önskar det och vart man vill placera väggen. Men personlig tycker det är super kul när det finns fler bilder att skrolla genom och inspireras.

Industrivägg hos Hemfint

Ett annat tips är, om man har en lite mindre yta. Eller om man kanske bor i en etta och vill skilja åt sovrummet och vardagsrummet. Så är det super fint med en större industrivägg som på bilden nedan. Torts att man ”ser” igenom så blir det som två olika rum fast på ett snyggt sätt. Då känns det inte som att man har allt i ett rum utan blir helt plötsligt två ytor.

Väggens ram är tillverkad av robust svartlackerat stål med glaspaneler av härdat klarglas. Mycket stabil samt lätt och smidigt monterad på önskad plats. Att den är smidig att montera är ett stort plus. Det bästa av allt är att när man kikat in hos Hemfint.se, under varje produkt, så kan man skrolla längst ner för att se om någon köpt produkten och lagt ut bild. På så vis kan man inspirerad av hur andra har gjort. Kika gärna på industrivägg hos Hemfint.

Industrivägg hos Hemfint
Följ:

1 kommentar

  1. 25 mars, 2020 / 12:18 e m

    Intressant och stiligt sätt att t.ex. dela av ett rum utan att själva avdelaren tar en massa plats.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?