Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Långsiktigt och Hälsosamt.

Långsiktigt och Hälsosamt.

En ny fullspäckad vecka för mig. Massor av möten och grejer som ska fixas. En hel del jobb men så är det. Man får göra det bästa av det. 

Helgen har varit underbar. Super fint väder och jag har passat på att utnyttja varje sekund av det fina vädret. Dessutom tränar jag med syrran och hennes kille en del och det känns super kul. Men jag är ute och går i timmar. Känns så himla skönt att vara igång och även att se resultat. Men jag har fått in bra rutin kring träningen och det känns otroligt kul. Jag har några sista mammakilon som jag kämpar med. Men allt tar sin lilla tid. För mig är det viktigt att göra det på rätt sätt. Långsiktigt och hälsosamt.

Långsiktigt och Hälsosamt.​
En gymselfie är obligatorisk.
Långsiktigt och Hälsosamt.​
Träffade finaste Sofia för brunch. Som vanligt spenderade vi timmar ihop. Allt från skratt till gråt. En helt fantastisk människa som ger mig så mycket energi. Jag är så otroligt tacksam över alla fina människor jag har i mitt liv. Det är verkligen guld värt ❤️.
Långsiktigt och Hälsosamt.​
Super god brunch på Geijersgatan 53 Café & butik.
Super fina ljus i butiken. Köpte dom rosa och lila ljusen från HAY.
Sen plockade jag upp syrran och hennes man. Vi tog en lång promenad i Bokskogen och tog en massa fina bilder. Hennes kille älskar att fota och vi älskar att bli fotade, så det blev helt perfekt.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 18 maj, 2021 / 12:10 e m

  ja långsiktigt är effektivare och då faller man inte lätt tillbaka så är det här med och jag tänker lika. Jag har också några kg jag vill bli av med och för mig funkar det nu med lchf och raska promenader på över 1 h. När jag kanske har 1-3 kg kvar kommer det nog ta sin tid, jag vill ner en 7 till kanske

  • Anna
   Författare
   18 maj, 2021 / 9:15 e m

   Ja dom sista kilona är dom svåraste. Men man får helt enkelt göra det på ett hälsosamt sätt så man kan behålla det sen.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?