Shoppa min stil

no products

Läppstift & Läppglans med SPF

Nu när sommaren är här så letar många efter läppstift & läppglans med SPF skydd. Har fått förfrågan om jag inte kan tipsa om läppstift & läppglans med SPF skydd. Nedan har ni några tips, klicka på texten under bilden så kommer ni till respektive läppglans eller läppstift.

Jag har testat Addict Lip Glow från Dior och tycker den ger en super fin glow och lätt färg. Clarins läppglans är en sådan favorit jag alltid har i sminkväskan. Den använder jag istället för läppsyl då jag tycker den är så bra och dessutom återfuktande. By Terry är också super fin på, den ger väldigt mycket glow och har jätte mycket fina färger. Skulle man få välja en av produkterna nedan så hade jag antingen kört på By Terry eller Dior. Men sen beror det också på vad man föredrar, läppglans eller läppstift. Jag älskar ju läppstift.

Ni får gärna tipsa mig och kommentera nedan om ni testat några av följande och vad ni tycker.

(Klicka på texten under bilderna så kommer ni till respektive läppglans eller läppstift).

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?