Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
4   71
37   247
18   202
24   294
34   300

Lomma strand & sommarkvällarna

Lomma strand & sommarkvällarna.

Hej raringar.

Kikar in en snabbis innan läggdags. Eller egentligen borde jag lagt mig tidigare men känns som att jag aldrig kommer i säng i tid. Måste verkligen bli bättre på det.

Idag kom mina föräldrar hem från Kroatien där dom varit bortresta i 1 månad. Gud alltså vad man har saknat dom. Så jag och killarna passade på att åka hem till dom imorse. Vi skulle egentligen till stranden lite tidigare men eftersom mina föräldrar anlände då så passade vi på att åka hem till dom istället. Killarna fick en massa fina grejer och godsaker.

Vädret är helt fantastisk och jag vill verkligen passa på att utnyttja dom härliga sommarkvällarna. Matteo älskar att vara på stranden så mamma och jag åkte med båda barnen till stranden. Inte det enklaste med Valentino då han hela tiden vill vara i vatten. Men det gick jätte bra. Han vill krypa överallt så man får verkligen springa efter honom.

Nu går mina ögon i kors och sängen väntar.

God Natt.

Lomma strand & sommarkvällarna
Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 18 augusti, 2020 / 2:15 e m

    Ohh så härligt dem ska ha haft det där då, =D Skönt med sommarkvällar och strandhäng

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?