Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   146
34   270
16   219
9   246
33   267

Mina dagliga produkter

Innehåller reklam genom annonslänk.

Jag tänkte passa på att visa lite produkter jag använder. Det blir såklart inte alla utan väljer ut några godbitar och en annan gång får jag välja ut andra. Här är några av mina dagliga produkter som jag använder. Finns säker fler skönhetsnördar än mig.Mina dagliga produkter 
Mina dagliga produkter
Dagkräm från Natura Bissé med färgpigment och SPF 30. Får så fin lyster och fukt till huden. Produkterna finns på Kräm hudvårdsstudio. Denna produkt är rena magin för huden, har den även i ögonkräm.

Eftersom jag bleker mitt hår så kan jag känna att håret är torrt. Jag använder en del produkter till håret bland annat silverbalsam som är mer skonsamt för håret. Detta för att jag ska bevara den kalla färgen. Får nog skriva ett helt eget inlägg om håret.

Mina dagliga produkter
Denna sprayar jag i håret direkt när jag tvättar det och handdukstorkat håret. Redken One United är ett värmeskydd som ger näring och reder ut håret. Jag kan uppleva att mitt hår är svårt att reda ut och denna hjälper till. Fick tips om den från min frisör på Larsson & Lange.
Den här Keratin Healing Oil från Lanza har jag haft i många år. Keratin Healing Oil förstärker hårets styrka och elasticitet. Detta är en av mina absoluta favorit produkter till håret.
Sen har vi dom här glow drops från Marc Jacobs. Älskar den lyster och glow man får. Jag blandar den tillsammans med antingen min foundation eller dagkräm för att få lyster.
Marknadens absolut bästa concealer från Tarte. Den lägger sig inte i linjerna eller blir torr under ögonen. Älskar den.
Färgad ögonbryns gel från Anastasia. Gillar att den har olika längd på borsten som man borstar brynen med. På så sätt får man den perfekta formen. Jag har rätt så fylliga bryn i mig själv så denna är helt perfekt för att kamma till brynen och ge lite färg.
En super bra kräm till benen som ger fin lyster och glow. Den är från Kicks egna märke och jag använder den alltid när jag är barbent. Brukar också ta den på resten av kroppen också.

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?