Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Möte & 9 km promenad

Hej fina ni

Nu har mannen och jag precis ätit middag, jag är dock slutkörd då jag promenerat 9 km idag och varit igång hela dagen. Bestämde mig för att promenera till och från mötet, mötte dock upp mannen i stan efter mötet för fika. Vi stannade inte länge då lillkillen började bli lite otåligt och sen var även jag trött.

Jo hur gick mötet då, det gick bättre än vad jag trodde. Lillkillen sov nästan igenom hela mötet, satt och vagga honom i vagnen så det är inte så konstigt att han sov. Sen vakna han och ville ha mat så jag ammade honom under mötet och det gick också bra. Där mot slutet grät han lite men somna i min famn till slut. Jag kände mig dock lite halvt spänd under mötet ifall han skulle börja skrika ordentligt när han blev hungrig men det gick bra. 

Nu ska mannen och jag koppla av i soffan med en varsin latte. Lillkillen ligget i babynestet och vi har satt på lugnande baby musik till honom. 

   

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?