Shoppa min stil

no products

När städhjälp kommer precis lägligt

God morgon darling
Gick upp lite väl tidigt för att vara ledig, är jag vanligtvis ledig så sover jag till typ 11 så att vakna 8.30 är ganska tidigt. Men jag var pigg så det var bara att kliva upp 🙂

Igår kom Vikkan över för att vi skulle fortsätta att jobba på Malmö Life där det kommer hända spännande grejer.

Under tiden var även städerskan på plats och det kändes skönt att slippa tänka och stressa över städningen då jag skulle ha folk hemma. Med tanken på att jag vill ha allt fläckfritt hemma så blir det stressig för mig 😀 Så det var sjukt skönt att slippa tänka på den biten, helt klart något jag kommer fortsätta med i framtiden. Varför stressa med städning när man ska ha folk över när det finns städhjälp 😀 Jag jobbar ju så sjukt mycket och städningen är inte precis det första man tänker på.

På kvällen kom Rasha, Jenny och Emelie över, vi hade inte setts på ett bra tag så vi hade en hel del att snacka om. Ibland behöver man verkligen snacka av sig och det gör man så klart med sina bff.

Nu ska jag hoppa in i duschen och åka över till mamma då min kusin med familjen kommer över, vi har inte setts sen in i augusti så jag ser verkligen fram emot att träffa dom 😀

Trevlig dag fina

Jag och Vikkan passar på att fota oss i Tom Dixon lampan. Det är ju som en spegel 😀

(null)

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?