Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Night from hell 

Hej fina ni

Vilken natt jag haft, vi såg en film igår American Sniper som hade fått väldigt bra betyg och den var jätte bra. Men uch fy vilka mardrömmar jag hade om krig inatt, jag har varit med om krig nere i före detta Jugoslavien och började drömma en massa konstiga drömmar. Tror inte riktigt krigs filmer är min grej, vaknade helt genom svettig inatt. Men helt klart en film värd att se.

Nu är det några timmars jobb som väntar och sen ät det långledigt som väntar mig. 

Trevlig dag fina ni

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?