Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Oscarsgalan behandling – NATURA BISSÉ Diamond Cocoon

I samarbete med Kräm Hudvårdsstudio.

Vill ni ha lyx på hög nivå så rekommendera jag er att besöka Kräm Hudvårdsstudio. Från det att du kommer in till salongen tills du går ut så kommer du känna dig speciell.

Oscarsgalan behandling hos Kräm Hudvårdsstudio.

I onsdags besökte jag Terese på Kräm Hudvårdsstudio och gjorde en riktigt lyxig Oscarsgalan behandling. Behandlingen heter Natura Bissé Diamond Cocoon Experience. Just nu har Kräm Hudvårdsstudio lanserings erbjudande för 1195:- istället för 1595:-. Ni kan boka Natura Bissé Diamond Cocoon Experience HÄR (klicka). Denna behandlingen görs alltså på Oscarsgalan i Hollywood till filmstjärnorna innan galan. Natura Bissé har under flera år synt på Oscarsgalan.

Behandlingen är helt fantastisk och man får en riktigt härlig Glow i ansiktet. Så jag förstår verkligen att man vill göra en sådan här behandling innan en stor händelse.

Såhär skriver Kräm Hudvårdsstudio om behandlingen:

Aktivera den fulla potentialen i din hud med denna prebiotiska, återupplivande och förnyande behandling som är framtagen för att bekämpa effekterna från moderna föroreningar och stress. En avgiftande ritual som lämnar din hud ren, hälsosam strålande och skyddad.
Massagetekniker tillsammans med kalla Jadestenar i kombination med de mest effektiva ingredienserna är denna behandling en del av förklaringen till varför Natura Bissé återigen utsetts till årets SPA-märke 2019.

Första steget, rengörande mask med aktivt träkol.

Därefter penslade Terese på en exfolierande syra som ska ligga en stund på huden. Man känner små stickningar och på vissa ställen kan det “svida” till lite. Absolut inte så att det gör ont. Utan det är en härlig känsla. Man känner verkligen hur syran jobbar på huden.

Därefter applicerar Terese på en sheetmask som lindrar och återfuktar på djupet. Super skönt, man känner hur avsvalkande det blir efter syran.

Sen får man en riktigt skön massage med jadestenar. Eftersom stenarna är kalla och lena så glider dom skönt över huden. Underbart!

Man ser redan en glow efter behandlingen. Det rosiga försvinner rätt snabbt efteråt. Detta är min första behandling efter graviditeten och jag kände att min hud verkligen behövde det.

Kräm Hudvårdsstudio finns i Malmö och kan nås på 040- 16 00 00. Vill ni dessutom ha daglig tips och inspiration när det kommer till skönhet så följ tjejernaInstagram @kramhudvardsstudio.

Bor man inte i Malmö så kan man handladeras webbshop och det är fri frakt.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?