Shoppa min stil

no products

Planering för veckan

God morgon raringar.

Startar min måndag morgon i sängen med en kopp kaffe. Killarna sover fortfarande och jag kikat igenom mailen och passar på att få lite jobb gjort

Denna veckan händer det väldigt mycket och jag är otroligt taggad och ser fram emot allt. Efter lunch ska jag iväg på möte och syrran ska passa Matteo medan jag tar med den lilla. Sen har jag även mitt första träningspass med min PT som jag ser fram emot riktigt mycket. En intensiv men spännande vecka.

Jag har Matteo på förskolan tisdag – torsdag och försöker alltid boka in mina möten under just dom dagarna. Men lyckas jag inte så har jag nästan alltid en barnvakt som hjälper mig.

Önskar er en härlig dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?