Shoppa min stil

no products

Plisserad kjol & knytblus

Innehåller reklam genom annonslänkar.

Jag älskar verkligen tidlösa och klassiska plagg. Sådana som aldrig går ur mode och som man kan ha år efter år. Två plagg som jag just nu är helt förälskad i är plisserad kjol och knytblus. Hur snyggt som helst! Både att bära tillsammans men också var för sig. 

Låter kanske lite märkligt men jag ”samlar” på knytblusar. Det är verkligen ett sådant klassiskt plagg som jag kan ha år efter år. Man kan både klä upp en knytblus men också klä ner den till ett par snygga jeans. Längtar tills jag har gått ner mina mammakilon så jag kan komma in i mina jeans och alla mina andra kläder.

När det kommer till plisserad kjol så kommer dom flesta från H&M. Tycker att dom har väldigt bra priser på sina kjolar och sen gillar jag att blanda budget med lyx. Just nu har H&M rea på många va kjolarna.

Plisserad kjol & knytblus

Plisserad kjol & knytblus
Knytblus från Veronica Virta. Älskar att prickarna är samma färg som resten av blusen.
Plisserad kjol & knytblus
Plisserad kjol från H&M. Den finns även i rosa. Var tvungen att klicka hem den i rosa med då den sitter så fint på. Dessutom var båda kjolarna på rea så det passade perfekt med två köp.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?