Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Röd plisserad kjol

Innehåller reklam genom annonslänkar för H&M.

Jag älskar plisserad kjol och tycker man kan ha det till typ allt. Dessutom har jag dom i en massa olika färger och det bästa är att jag själv har fyndat dom. Nedan har ni lite tips. Fler olika färger och modeller hittar ni här. Minns att jag gick en hel del i plisserad kjol när jag var gravid, man kan ha den över magen. Och det bästa är att den även efter graviditeten passar.

Röd plisserad kjol
Röd plisserad kjol för 199:-
Röd plisserad kjol
Fin röd plisserad kjol 299:-
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?