Shoppa min stil

no products

Röd plisserad kjol

Innehåller reklam genom annonslänkar för H&M.

Jag älskar plisserad kjol och tycker man kan ha det till typ allt. Dessutom har jag dom i en massa olika färger och det bästa är att jag själv har fyndat dom. Nedan har ni lite tips. Fler olika färger och modeller hittar ni här. Minns att jag gick en hel del i plisserad kjol när jag var gravid, man kan ha den över magen. Och det bästa är att den även efter graviditeten passar.

Röd plisserad kjol
Röd plisserad kjol för 199:-
Röd plisserad kjol
Fin röd plisserad kjol 299:-
Följ:

1 kommentar

  1. Birthe Wikström Ronquist
    4 november, 2023 / 9:05 e m

    Var hittar jag den röda plisserade kjolen

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?