Shoppa min stil

no products

Tips på mörkröda läppstift

Innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko och Kicks.

Jag fick frågan om inte jag kan ge tips på mörkröda läppstift. Så jag har kikat bland mina läppstift och hittat 3 av mina favoriter. Alla 3 är long lasting och håller i flera timmar.

Tips på mörkröda läppstift 

Först på tur står Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick i färgen American Doll. Alltså detta är ett läppstift som jag applicerar på morgonen som håller hela dagen tills på kvällen. Ska jag iväg och kanske inte kommer ha tid att applicera på läppstift så använder jag Anastasias Liquid Lipstick. Har dessa även i andra färger. Anastasia Liquid Lipstick 260:-. Väldigt prisvärt. Kanske inte helt mörkröd som dom andra men jag upplever den mörkare på läpparna.

Tips på mörkröda läppstift

YSL Vernis Á Lévres i färgen Rouge Vinyl. En super läcker mörkröd färg, lite mörkare än den ovan. Det som jag gillar med denna är att den inte blir torr på läpparna utan den håller sig lite krämigare. Denna håller väldigt länge men inte lika länge som Anastasia. Dock är inte Anastasia lika krämig utan man får mer en matt känsla. Men allt handlar om vad man är ute efter. Sålänge färgen är fin och den sitter fint på läpparna så tycker jag inte det spelar någon roll om den ena är mer krämig än den andra. Men allt handlar om vad man själv föredrar.

YSL Vernis Á Lévres i färgen Rouge Vinyl 385:-

Tips på mörkröda läppstift

Sen har vi Estée Lauder Puré Color Envy Liquid Lip color Matte läppstift i färgen 304. Också en super fin mörkröd färg som håller hela dagen. Man får en matte finish på läpparna men det känns inte torrt.

Estée Lauder Puré Color Envy Liquid Lip Color Matte läppstift i färgen 304 Quiet Riot.

Så nu har ni fått tips på mörkröda läppstift som håller i flera timmar. Som jag skrev tidigare så är det en smaksak vad man gillar för konsistens. Är man en läppstiftsnörd som jag är, då kanske man vill ha lite olika att välja mellan.

Följ:

2 Kommentarer

 1. Pia
  7 februari, 2020 / 3:51 e m

  Vilka fina färger, kan du inte visa hur dom sitter på?

  • Anna
   Författare
   7 februari, 2020 / 10:21 e m

   Hej Pia.

   Jag självklart, ska passa på att fota dom och visa upp.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?