Shoppa min stil

no products

Så himla kass jag är…

Alltså vet inte vart jag ska börja. Började denna morgonen med ett 60 minuters långt spinning pass med Emmsan, trodde ordagrant att jag skulle svimma. Alltså min kondition är så himla dålig att det är helt sjukt, jag klarade inte att stå upp på cykeln, var helt seg och svag. Ingen kondition för 5 öre, så himla kass jag är. Måste verkligen komma iform och öva upp min kondis. Sen hatar jag spinning, är helt negativt inställd varje gång jag ska på ett spinning pass. Allt sitter i huvudet så det är bara att ta sig i kragen. Jag gjorde iallafall mitt bästa 😀

Imorgon har jag och Rasha bokat in pilates och det är första gången jag testar det 🙂 Ska bli himla spännande.

Idag har vi inte gjort så mycket, jag försökte fixa det sista här hemma men kände mig sådär halvt seg så jag lät allt vara, får helt enkelt ta det imorgon. Svärföräldrarna var över på fika och gosa med lillkillen. Nu har vi dock landat i soffan med varsin kopp te och en film, jag var redan trött vid 20.00 så jag vet inte hur jag har klarat mig tills nu hahah.

Bjuder på en bild på min lilla kille 🙂  

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 11 januari, 2016 / 6:38 e m

  Känner igen känslan. Är Heller ingen spinning fan. Finns bara en instruktör jag gillar men han jobbar på annat gym än det jag går på nu

  • Anna
   Författare
   11 januari, 2016 / 8:59 e m

   Så skönt att man inte är ensam om det 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?