Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Solig AW & Söderåsens Nationalpark

Solig AW & Söderåsens Nationalpark

Måndag, ny vecka och nya tag. Hoppas att ni haft en super härlig helg. Min har varit helt fantastisk. Saknade dock mina pojkar riktigt mycket då det var morsdag igår. Men det var bara att distrahera sig själv och försöka tänka positivt. Men idag hämtar jag mina solstrålar och jag längtar.

I fredags mötte jag upp Maria efter jobb och tog en AW. Det var så länge sen vi körde AW så det var verkligen välbehövligt. Vädret var helt fantastisk och vi nöjt för fullt och planerade sommaren. Maria ska gifta sig i sommar och jag ska vara en av tärnorna och jag längtar. Ska bli så kul att få följa min bästa vän när hon gifter sig.

Solig AW & Söderåsens Nationalpark.

Solig AW & Söderåsens Nationalpark
Solig AW & Söderåsens Nationalpark
Solig AW & Söderåsens Nationalpark
Solig AW & Söderåsens Nationalpark
Väl hemma lyxade jag till det med ett super gott vitt vin. Jag är vanligtvis inte förtjust i vitt vin. Men denna Casal Garcia Vinho Verde är verkligen super god. Tycker det är ett perfekt vitt vin att ha med på picknick. Vinet är super friskt och fruktigt utan att vara beskt.

Dagen efter blev jag upphämtad av min syster och hennes kille samt deras vänner. Vi hade bokat in en heldag på Söderåsens Nationalpark. Och wow vilket ställe. Jag blev helt förälskad i nationalparken och detta är nog ett av mina favorit platser i Skåne. Hit kommer jag definitivt besöka snart igen.

Syrrans kille fångade denna söta ekorren som var precis bredvid oss innan den klättrade upp på ett träd.
Jag, Evelina och syrran ❤️
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?