Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Söndag & 2:a advent

Söndag & 2:a advent.

Hej raringar.

Såg att jag missa publicera ett blogginlägg igår, så jag fick skriva om hela inlägget då det hade sett helt knasigt ut. Men iallafall, söndag & 2:a advent. Jag skulle starta denna morgon med spinning men eftersom jag sov så dåligt i natt så valde jag att sova längre. Valentino sover vanligtvis väldigt bra men just i natt var han lite orolig. Så jag känner mig lite smått sliten idag. Tur jag har en bra concealer som täcker som mörka ringarna, någorlunda iallafall.

Idag ska det köpas gran och igår var jag iväg för att kolla om dom fått in stora maffiga granar. Och det hade dom. Jag älskar julen och ville köpa julgran redan i måndags men det kändes lite väl tidigt. Julen är helt underbar och det finns inget bättre än doften av en riktig gran.

Önskar er en fin 2:a advent.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 8 december, 2019 / 2:54 e m

    Julen är en mysig tid om man tillåter att sig att mysa.

    Ha det så gott.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?