Shoppa min stil

no products

Struktur & planering för att det ska funka

Hej fina ni

Jag har kommit fram till en sak, min dag måste vara planerad och strukturerad för att saker och ting ska gå som jag vill. Meningen var att jag skulle träna på kvällen men så ville mamma till Ikea och klockan hade då blivit rätt mycket. Min första tanke var men okej, om jag stressar så hinner jag men det blev inte riktigt så. Jag fick avboka träningen då jag inte hann. Jag måste verkligen ha struktur på min dag för att saker och ting ska funka, stressar jag så blir det bara fel. I och för sig behövde jag åka till Ikea då jag skulle köpa en hel del grejer. 

Men det blev en härlig dag på Ikea med bästa mormorn. Vi passade även på att äta middag på Ikea, det känns liksom som ett måste när man väl är på Ikea. 

   

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 2 mars, 2016 / 10:05 e m

  Finaste ❤

  • Anna
   Författare
   3 mars, 2016 / 11:50 e m

   ???

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?