Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   260
32   220
51   275
39   281

Vardagslyx – Mossbylund SPA

Vardagslyx – Mossbylund SPA.

För några veckor sen fyllde min vännina 35 år och vi två bestämde oss att åka på spa. Vi båda har fullt upp under vardagen och det kan vara skönt att komma iväg några timmar och bara njuta av varandra sällskap. Och detta var precis vad vi gjorde.

Det blev vardagslyx på Mossbylund SPA i några timmar och det var så värt det. Spa:et är rätt litet så det räcker att komma dit i några timmar. Vi båda prata om att vi skulle bli uttråkade att övernatta då det är ett väldigt litet spa. Men funkar väldigt bra att åka dit i några timmar.

Så himla välbehövligt att bara njuta, koppla av och prata om allt mellan himmel och jord. Vi har varit vänner i alla evighet känns det som och har bestämt att vi måste hitta på mer grejer ihop. Det är så lätt att man fastnar i vardagen men det är faktiskt väldigt att njuta av livet. Även fast det är mitt i veckan. Jag har lovat mig själv att jag ska njuta av livet i varje stund.

Spa:et hade anpassats efter Corona. Man har alltså begränsat antal gäster och eftersom vi var där mitt i veckan så var det knappt någon dag.

Vardagslyx - Mossbylund SPA ​
Vardagslyx - Mossbylund SPA ​
Vardagslyx - Mossbylund SPA ​
Vardagslyx - Mossbylund SPA ​
Följ:

2 Kommentarer

  1. 12 februari, 2021 / 3:01 e m

    Så viktigt att ge sig själv (och andra) lite avkoppling och vardagslyx.
    Extra härligt att kunna göra tillsammans med någon som man kanske inte hänger med hela tiden då det blir mer ett välkommet avbrott.
    Och att ta en paus i ett par timmar kan vara lagom – det kräver inte så mycket planering runt omkring men blir ett trevligt och lyxigt avbrott ändå.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?