Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   128
38   266
30   333
41   293
32   356

YSL läppstift – Tatouage Couture Rose Illicite

I annonssamarbete med Lyko.

Är du ute efter ett läckert nude läppstift som mer går åt rosa? Då ska jag ge dig tips. Jag har för det mesta alltid lite starkare färger på läpparna. Men om jag ska ha något enklare så är det en läcker nude som går åt rosa. Finns även Nude som går åt beige men eftersom jag inte passar i den så blir det svårt att tipsa.

Nedan har jag YSL Tatouage Couture på läpparna i färgen Rose Illicite. Trots att den är nude så ger den väldigt mycket färg och är täckande. Det finns alltid en risk att ens röda läppar lyser igenom på en nude färg, men inte på denna. Det som jag dessutom älskar med detta läppstift är att den håller länge på läpparna. Det är inte en av dom bästa long lasting läppstiften jag testat men håller mer än ett vanligt läppstift. Är man däremot ute efter ett long lasting läppstift så har jag andra tips. Bland annats Anastasias Liquid Lipstick eller Chanel.

Vill du ha mer tips kring läppstift så har jag en helt egen kategori för läppstift. Eller om ni söker i sökfältet till höger. Jag har även en egen kategori på Stories på Instagram med olika läppstift. @annamatkovich heter jag på Instagram. 

YSL Tatouage Couture Rose Illicite 380:-YSL läppstift - Tatouage Couture Rose IlliciteYSL läppstift - Tatouage Couture Rose Illicite

Följ:

1 kommentar

  1. Eva
    4 januari, 2020 / 11:47 e m

    Kvinna du är så snygg. Tack för tipset!

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?