Shoppa min stil

no products

Yves Saint Laurent Blur Primer

Innehåller reklam genom annonslänk för Åhléns.

Nu ska ni få ett riktigt grymt skönhetstips. Om du inte använder primer så tycker jag absolut att du ska börja. Jag är helt kär i denna produkt och kan verkligen inte leva utan den.

Vad är en primer?

Ett ord: askungenprodukt. Med en primer får du en jämnare, snyggare och mer hållbart resultat. Den fyller i porer och jämnar ut rynkor. Man får en mer jämn hud som gör att det är lättare att applicera på makeup. Dessutom så håller makeupen bättre när man har en primer.

Jag hade tidigare en från Chanel som jag tyckte om, men bestämde mig för att testa Ysl primer. Och jag blev helt kär. Alltså wow vilken primer. Vanligtvis byter jag sällan produkter om det är något jag gillar men här var den rena slumpen.

Yves Saint Laurent Blur Primer. En lystergivande primer som döljer skönhetsfel och boostar lystern från din foundation. Touche Éclat Blur Primer förbereder huden för foundation. Huden ser finare ut med synligt reducerade porer, mjukare hudtextur och en jämnare hudton. Den är berikad med 4 närande oljor från majs, aprikoskärnor, passionsblomma och riskli, för en otroligt mjuk hud utan någon fet känsla. Denna universalprimer baseras på blur-teknologi och ger ett lätt, gyllene skimmer för ultimat lyster.

Jag är så torr i huden och var lite rädd för hur Yves Saint Laurent Blur Primer skulle påverka. Men den ger fukt och lyster vilket min hud älskar.

Ni hittar Yves Saint Laurent Blur Primer – HÄR -.

Yves Saint Laurent Blur Primer
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?