Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
0   15
7   163
18   205
19   258
22   270

Planering av mammaledigheten

Planering av mammaledigheten.

I fredags gick jag in i vecka 29 och ni kan läsa om Graviduppdatering för vecka 29 (klicka på länk). Jag tycker tiden går otroligt snabbt och nu har jag exakt 81 dagar kvar till beräknad förlossning. Sen vet man ju aldrig om han går över tid eller kommer tidigare.

Det är mycket som ska planeras och några grejer som ska köpas. Vi är inte riktigt helt klara med alla inköp men vi har tid på oss, det viktigaste är iallafall inköpt.

Jag har planerat min mammaledighet och kommer gå tre veckor innan beräknad förlossning (29 augusti). Jag har inte tagit ut någon semester eftersom jag ändå ska gå på föräldraledighet. Det är en hel del röda dagar och klämdagar som varit en mini semester. Planen är att jag ska vara hemma ungefär lika länge som med Matteo, alltså ca 7 månader och sen är mannen hemma ungefär lika länge.

Jag vill också ta ut några mammadagar med Matteo innan bebisen kommer. För att ha tid att umgås med honom också. Det kommer bli en stor förändring och vårt mål är att göra det så positiv som möjligt för honom. Han kommer även få vara hemma med oss dom första 14 dagarna (när mannen är hemma) och bebisen kommer. Jag är själv det äldsta barnet och minns när min lilla syster kom, all fokus var på henne och man glömde bort mig.

För oss har det inte varit någon snack om saken att dela upp föräldraledigheten eftersom mannen också vill knyta band till barnet och umgås lika mycket som jag.

Planering av mammaledigheten

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?