Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Där blev jag orolig!

Där blev jag orolig.

Hej raringar.

Igår var nog en av dom värsta dagarna för mamma. Ärligt talat så blev jag jätte orolig och tom började tänka att nu klarar hon inte det mer. Jag vet ärligt talat inte hur jag hade kunnat leva om mamma hade försvunnit. Jag var så ledsen och hjälplös men ändå glad att jag är här med henne så jag kan hjälpa henne. Men Idag, tack och lov så vände det. Hon mår mycket bättre, har ätit mer än hälften av allt hon åt igår. Hon har varit uppe och gått. Pratat mer, varit mer vaken och känns lite piggare. Har inte alls dom stickningarna som igår. Så jag håller verkligen tummarna att det går uppåt nu. Alla har verkligen varit så fina och hört av sig kring mamma ❤️

Jag känner mig ärligt talat helt psykiskt utmattad och sliten. Men jag fixar detta, sålänge min mamma mår bra och är frisk så är det ärligt talat det som är det viktigaste.

Jag öppnade en flaska rödvin med min favoritartist röda druva. Hällde upp ett glas och tog en klink. Men, jag har ju helt glömt att jag inte har lukt och smaksinne kvar. Men det är ju synd att kasta rödvinet jag hällt upp så kan lika bra dricka upp det.

Där blev jag orolig! ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?