Shoppa min stil

no products

Dejt night with my love 

God morgon darlings

Det har blivit en vana att stiga upp tidigt för min del, jag har aldrig varit en morgon människa och definitivt aldrig vaknat av mig själv kl 8.00. Men nu under den senaste tiden så har jag blivit van och går upp tidigt vare sig jag jobbar eller är ledig.

Ska ta mig en kopp kaffe på balkongen innan jag ska iväg och jobba 🙂 Nu är det inte många dagar kvar tills jag ska på mammaledighet och jag måste säga att jag kommer sakna mitt jobb. Kommer kännas sjukt konstigt att inte jobba och vara hemma. Men jag har något att se fram emot och det är min lilla solstråle som snart kommer till världen. 

Igår kväll bestämde mannne och jag att vi skulle gå på bio, jag avslöjade inte riktigt vilken film vi skulle se utan det blev en suprise. Vi kollade på Magic Mike och om jag ska vara helt ärlig så var den inget speciellt, visst är dom snygga och slutet av filmen är bra. Men den var väldigt långtråkig och mannen gick ut 1 timme av filmen och tog en promenad. Nu är jag sån att när jag väl börjar kolla på en film så måste jag se hela. Aja ingen film som jag blev riktigt förtjust. Efteråt skulle vi en sväng förbi Lilla Torg och ta en drink men jag var helt färdigt och kände att jag inte orka så vi åkte hem och tog en drink här istället. Alkoholfri såklart 😀 Börjar ju bli riktigt stot nu och jag känner att allt jag gör tar på karfterna även om jag har en hel del energi, men har man jobbat hela dagen och ska vara igång på kvällen med och dessutom höggravid, det går inte riktigt ihop.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?