Shoppa min stil

no products

Favoriter Hos Kilands Mattor

I samarbete med Kilands Mattor.

En matta är verkligen pricken över i:et i ett rum. Det lyfter hela rummet och ger det där lilla extra. Jag har inte matta i alla rum och är faktiskt ute efter fina mattor. Så därför ska jag passa på att visa er två av mina favoriter hos Kilands Mattor. Det bästa med Kilands Mattor är att det finns mattor för alla, och det finns både billigare och lite dyrare mattor. Man får helt enkelt klicka sig in på hemsidan och kika runt.

Har man svårt att välja eller hitta rätt så kan man klicka sig runt i kategorierna. Om man söker efter en viss färg eller om man söker matta till ett visst rum. Super smidigt att hitta runt.

Några av mina favoriter.

Jag tänkte börja med matta till vardagsrummet. I detta rum är allt mestadels grått och vitt med en klick av färg. Färgen är kuddarna och ljusen. Jag hittade den ljusgråa mattan nedan som dessutom är handknuten. Mattan kommer från märket Axceo och heter Nepali. Tidigare har jag haft en viskos matta i vardagsrummet och det är inte precis den enklaste mattan att ta hand om. Det jag gillar med denna är att det är en ullmatta. Betydligt lättare att sköta, speciellt när man har barn.

Sen har vi ett matrum där vi behöver en matta. Matrummet är ihop med köket och inredningen i detta rum är väldigt ljust. Vi har ett runt marmor bord med kartell Ghost stolar. Här skulle jag kunna tänka mig en puderrosa eller kanske någon färg som går åt rost. Jag har nämligen inrednings detaljer i koppa.

Mattan som jag hitta till matrummet är en maskinvävd matta från märket Supreme. Det bästa är att den dessutom är väldigt prisvärd. Jag vill inte lägga alldeles för mycket pengar på en matta till matrummet då risken är stor att den snabbt blir smutsig.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 16 december, 2019 / 11:07 e m

    Mattor är en sak som verkligen kan höja upplevelsen i ett rum.
    De gäller bara att hitta rätt och då kan det vara skönt att bara behöva leta på ett ställe.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?