Shoppa min stil

no products

Fillers i Malmö & grymt erbjudande till mina läsare

Fillers i Malmö & grymt erbjudande till mina läsare. Jag du läste rätt, mina läsare får 15% rabatt på fillers hos Cecilia Wiking på Klinik Wiking i Malmö. Cecilia är utbilda och dessutom åker hon världen runt och utbildar andra. Känner mig så himla trygg hos henne.

Jag läsare och hör om så många som går till olika ställen och inte ens vet vad dessa sprutar in. För guds skull, gå inte till vem som helst och vart som helst. Kolla upp personen innan ni går till. Är det för billigt så är det för bra för att vara sant.

Jag har gått till Cecilia i flera år och är otroligt nöjd. Jag är väldigt rädd för sprutor men Cecilia får mig att känna mig trygg. Hon är noga och väldigt ärlig.

Det jag gör hos Cecilia är:

Tear Trough – mot mörka ringar. Ni kan läsa mitt tidigare inlägg HÄR. Och Tear Trough hjälper mot mörka ringar. Jag gjorde både läppar och Tear Trough förra sommaren hos Cecilia.

Läppar – för många år sen fick jag ett stort munsår som gjorde att min överläpp blev sne. Så jag går till Cecilia för att fixa till så det blir snyggt och proportionellt.

Botox – gjorde min allra första botox behandling förra sommaren. Tanken är inte att jag ska få bort alla rynkor utan vill mest se fräsch ut. Ni kan läsa inlägget HÄR.

Denna gången blev det läppar och Tear Trough. Men eftersom Cecilia tyckte att det skulle bli för mycket under ögonen så tog hon endast 0,1 ml under varje öga. Hon ville inte att det skulle bli för svullet under ögonen. Sen tog vi lite i läpparna också.

Har bokat ett återbesök om lite mer än 1 månad och då tänkte jag ta lite botox för att fräscha upp mig innan vår resa till Kroatien.

Missa inte att ni får 15% på valfri behandling hos Cecilia om ni uppger mitt namn. Prislistan hittar ni HÄR (klick) och Klinik Wiking Facebook sida hittar ni HÄR (klick).

Cecilia använder Restylane Kysse. Den används för behandling av volym och form av läpparna. Den ger ett balanserat och naturligt utseende.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?