Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Inte vilken måndag som helst!

Inte vilken måndag som helst!

Hej raringar.

Redan måndag och julveckan är igång. Uch fy vad jag är trött idag. Igår kväll var ingen bra kväll och jag hade rätt så svårt att komma till ro, precis när jag lyckades somna så blev Valentino stirrig och hade ont någonstans. Så han vaknade hela tiden och jag kunde inte alla sova. Så snacka om att jag känner mig totalt slutkörd.

Jag är nämligen mitt uppe i en flytt och idag fick jag nycklarna till lägenheten. Alltså gud vad mycket jobb. Så envis och bestämd som jag är så ska allt vara klart till julen (punkt). Jag gillar inte att dra ut på grejer, så nästan alla småsaker är flyttade. Så imorgon ska jag fixa i lägenheten så allt är klart och även åka och köpa gran. Är så glad att jag hinner med det. Älskar julen och tycker det är en sådan mysig tid.

Inte vilken måndag som helst!
Idag är det inte vilken måndag som helst, utan det är en måndag värd att fira. Jag är så glad att mamma mår bra och att hon är på bättringsväg. Du vad jag var orolig för henne. Efter allt så har jag reflekterat mycket och inser vissa saker. Livet är så kort och det gäller att njuta. Uppskatta vardagen och njuta av den. Även fast vi har en tuff tid framför oss, men man får hitta det lilla positiva i vardagen.

Idag öppnade jag en flaska bubbel, Pierre Olivier Blanc de Blancs Prestige Brut. Ett franskt ekologiskt bubbel. Jag glömmer ju hela tiden att jag tappat smak och lukt. Men jag verkar ha fått tillbaka lite smak för jag kunde känna lite smak. Jag som älskar bubbel fick ändå njuta lite. Det är alltså ett ekologiskt bubbel och lagom sötma. Super gott och lätt i smaken.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?