Shoppa min stil

no products

Jane Iredale Sugar & Butter

Reklam för Kräm Hudvårdsstudio.

För en tid sen när jag var på Kräm Hudvårdsstudio så fick jag med mig Jane Iredale Sugar & Butter. Detta är en läppexfoliering och plumper i ett. Jag kontaktade tjejerna och berättade att jag hade extremt torra läppar och passade också på att köpa en salva till läpparna. Tycker det är så himla märkligt då jag haft extremt torra läppar den senaste tiden.

Det räckte att jag provade Jane Iredale Sugar & Butter en gång och jag blev helt såld. Alltså wow vilken produkt. Kommer bära med mig denna i väskan varje dag. Det är alltså en 2 i ett produkt. På ena sidan är det en sugar del som består av brunt socker som peelar bort fnasigheter. Sedan tar du på sheasmör delen som återfuktar men hjälp av extrakt från tranbär. Man får en ljusrosa skimmer på läpparna och det känns helt fantastiskt.

Plumper & återfuktande produkt.

Eftersom stiftet också är en plumper så kan man känna stickningar samt en avsvalkande känsla. Den är igångsättande och därför känner man detta. Läpparna känns super mjuka och fylliga efter att man applicerat på produkten. Kommer defensivt bära med denna i sminkväskan.

Klicka HÄR så kommer ni till produkten. Den kostar 310:-

Jane Iredale Sugar & Butter
Jane Iredale Sugar & Butter
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?