Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Julen är underbar men ,,,

Julen är underbar men det värsta är att behöva plocka undan allt. Vi har så mycket julgrejer och det kräver sin tid att plocka ner allt. Ska jag vara ärlig så har jag plockat ner lite då och då och är nästan helt klar. Idag ska jag ta allt till förrådet. Imorgon är det städ och då vill jag ha allt färdigt.

Idag väntar aktiviteter med Matteo. Dom har ändrat han taekwondo tid från söndag till torsdag. På ett sätt är det bra för då är man inte bunden på helgen. Han älskar taekwondo och det är det viktigaste.

Men först en kopp kaffe och lite avkoppling hos mina föräldrar. Har nämligen hållit på hela dagen och känner mig trött.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?