Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   225
30   298
18   221
19   303
38   329

Julen är underbar men ,,,

Julen är underbar men det värsta är att behöva plocka undan allt. Vi har så mycket julgrejer och det kräver sin tid att plocka ner allt. Ska jag vara ärlig så har jag plockat ner lite då och då och är nästan helt klar. Idag ska jag ta allt till förrådet. Imorgon är det städ och då vill jag ha allt färdigt.

Idag väntar aktiviteter med Matteo. Dom har ändrat han taekwondo tid från söndag till torsdag. På ett sätt är det bra för då är man inte bunden på helgen. Han älskar taekwondo och det är det viktigaste.

Men först en kopp kaffe och lite avkoppling hos mina föräldrar. Har nämligen hållit på hela dagen och känner mig trött.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?