Shoppa min stil

no products

Quality time with the girl

Hej fina ni

Denna lediga dag har jag spenderat med mina underbara vänner och busungarna. Vi började morgonen med att träffas på Emporia för att äta frukost och sedan tog vi en tur för att kolla om butikerna hade något spännande. Ingen av oss var riktigt på hugget och till slut satte vi oss för att svalka av oss och för att barnen skulle få leka av sig.

Det känns så himla kul att vi alla 4 är gravida samtidigt och för mig och Emmsan känns det jätte bra att ha Rasha och Jenny som redan har barn. Vi får ju så mycket bra tips när det kommer till allt, vet inte vad jag hade gjort utan dessa tjejer. Vi har det så himla kul ihop och jag är så glad över att ha dessa tjejer i mitt liv, vi har kännt varandra ett bra tag nu och det är vänner för livet 😀 Kärlek.

Frukost på G, ska bli spännande hur vi ska göra sen när alla 4 kommer ha barnvagnar. 

   

Wazzuuuppp 

 

Nu ska jag krypa ner i sängen då morgon dagen väntar tidig jobb.

Pusselipuss

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?