Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
6   88
51   211
28   187
44   179
23   181

Slutkörd mamma & lördagsmys

Slutkörd mamma & lördagsmys.

Hej raringar.

Hoppas ni haft en härlig lördag. Vi har haft en riktigt härlig lördag. Alla 3 vaknade strax efter klockan 8, jag blev nästan lite förvånad. I måndags när jag tog Valentino så var han magsjuk och efter det så har det varit rena kaosen. Bästa mamma har hjälpt mig under dagen med barnen och på tisdagen blev Matteo också magsjuk. Jag hade lite jobb och möten att fixa under veckan så min fina mamma hjälpte till med barnen. Det var något hon verkligen ville själv. Vissa dagar var rena katastrofen och då fick jag vabba helt och hållet. Minimalt med sömn och två magsjuka ungar. Men det viktigaste är att mina killar är på bättringsvägen.

Idag mådde båda bättre så det är skönt. Matteo älskar att laga mat och jag låter honom. Vissa dagar får han bestämma maten och idag är det lördag och då frågade jag honom vad han ville äta. Han är extremt svår med maten och jag märker att när han själv får laga så äter han det också. Vilket är riktigt bra för han är svår med maten. Dessutom är han sjukt duktig också. Det blev bananpannkakor och på kvällen hemmagjorda burgare och pommes. Syrran och hennes man kom också förbi. Blev en mysig lördag.

Nu sover båda barnen och jag passar på att njuta av kvällen och kolla på film.

Slutkörd mamma & lördagsmys
Slutkörd mamma & lördagsmys ​
Slutkörd mamma & lördagsmys ​
Mina busungar som ibland driver mamma till vansinne men som jag älskar mer än livet.
I fredags så kom detta på posten. Det är helt galet, ska min stora pojke redan börja nollan. Det känns så sjukt overkligt att till hösten så är det nollan som gäller.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Ida
  17 januari, 2021 / 3:51 e m

  Hur gör man med skola när barn har två adresser? Vem bestämmer om barnen ska gå där mamman eller där pappan bor?

  • Anna
   Författare
   17 januari, 2021 / 10:54 e m

   Man tar ett gemensamt beslut vart barnen ska gå i skolan och förskolan 🥰

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?