Shoppa min stil

no products

Tom Ford Läppstift 08 Flamingon

Innehåller annonslänk för Kicks.
Tom Ford Läppstift 08 Flamingon
Tom Ford Läppstift 08 Flamingon

Tom Ford Läppstift 08 Flamingon

Jag älskar verkligen
Tom Ford läppstift, en av mina favorit märken på läppstift. Man känner verkligen att det tillhör dom lyxigare läppstift. Tycker dock tyvärr dom är lite dyra i priset. Men å andra sidan så innehåller dom vårdande och exotiska ingredienser, bl.a. sojaextrakt, brasilianskt murumuru-smör och kamomillolja. Ett väldigt krämigt läppstift som sitter super fint på läpparna. Älskar att den är vårdande, för läpparna känns verkligen återfuktande. På bilden ovan har jag på mig Tom Ford läppstift i färgen Flamingo 08. En super läcker rosa färg som är väldigt fin på. 

Tom Ford Läppstift 08 Flamingon finns antingen i större Kicks butiker eller på nätet om man gärna vill prova dom. Kolla upp det, för alla Kicks butiker säljer inte Tom Ford. I Malmö vet jag att Kicks på Hansa har Tom Ford men också Sephora på Emporia. 

Vill ni ha tips på andra läppstift så klicka er vidare till kategorin i bloggen eller länken. Ni hittar en rad olika läppstift i alla möjliga färger. Jag älskar mest färg på läpparna men har tips på en del läckra nude färger också. 

Finns det något speciellt märke eller läppstift som ni är nyfikna på så kan ni skriva till mig.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?