Shoppa min stil

no products

VIP event på Axelsons spa

Gårdagens mörka november kväll lystes upp på Axelsons Spa där vi var 10 stycken bloggare som blev inbjudna. Min lilla kille fick också följa med och han skötte sig galant under hela kvällen, han sov igenom hela kvällen och vakna 10 min innan vi skulle gå 😀 

Hud och skönhet står mig väldigt varmt om hjärtat. Jag älskar att ta hand om min hud och tycker det är väldigt viktigt att ha rätt produkter och kunskap om den egna huden. 

Kvällen började med att vi blev bjudna på bubbel och tilltugg, sen migla vi runt och fick information om de olika produkterna. På plats fanns nämligen tjejer från de olika märkena bland annat Elemis och Kerstin Florian, där vi fick en genomgång av krämerna som vi fick med i goodiebagsen. 

    
    
    
    
    
   

Kvällens favorit blev helt klart när vi alla fick möjligheten att göra en hudanalys med hjälp av Derma Scanner, som går djupare under huden. Den scannar huden och visar hur huden mår under ytan när det kommer till porer, pigmentförändringar, talg, rynkor, elasticitet samt fukt. Vi fick även en genomgång av vår hud samt vad vi behövde tänka på. Med hjälp av Derma Scanner fick vi även en ålder på vår hud. Jag var sjukt orolig då jag är väldigt torr i huden och tänkte att denna maskinen kommer säkert säga att min huds ålder är typ 40. Men jag hade så fel, maskinen visade 31 år och tydligen är det väldigt vanligt att man får 5-6 år äldre. Jag fick även veta att att jag har bra elasticitet i huden vilket innebär att rynkorna kommer lite senare. Jag fick en hel del information om min hud som jag faktiskt inte hade någon aning om. Jag kan ju säga att denna maskin gjorde min dag, mn visst det hade inte skadat att få en ålder på 20 😀 Nästa gång kanske 😉 Därefter fick jag en peel off ansiktsmask från Victus som är helt anpassad till min hud.

Jag passade på att fota Thessan medan hon fick sin hudanalys.

    
 
 

Vikkan fanns också på plats så vi passade på att fotas och lillkillen fick också vara med. Jag är inte riktigt på hugget att ställa mig framför kameran än då jag fortfarande har en hel del mammakilon att tappa. 

 
Vi fick med oss en riktigt lyxig goodiebag med produkter från bland annat Elemis och Kerstin Florian. En skönhetstidning att bläddra i samt lite information. 

   

Ett stort tack till alla inblandade för en super trevlig kväll 😀

Följ:

2 Kommentarer

 1. 29 november, 2015 / 9:40 f m

  Haha bilden där (tror det är) Thessan (Finest.se/Lillatorg) som står med huvudet i en “maskin”?!?! Hoppas ni hade det trevligt!

  Kram.

  • admin
   Författare
   29 november, 2015 / 11:32 f m

   hahah ja det är Thessan, vi fick göra en hudanalys så var man tvungen hahah

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?