Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Work work & work

God morgon fina ni 

Kikar in en snabbis för att önska er en härlig dag. Idag bär jag och Marianna av mot jobbäventyr utanför Malmö, ska bli himla kul att komma utanför Malmö.

Har fått flera frågor vad jag jobbar med så istället för att svara på varenda kommentar så passar jag på att ta det lite kort här 😀 Ingen har missat att jag älskat mitt jobb och mina kollegor 🙂 Jag jobbar som verksamhetsassistent på Handels och vissa veckor så jobbar jag som medlemsrekryterare 😀 Sen driver jag och äger Malmö Life tillsammans med min bloggkollega Vikkan. Så med andra ord är det full rulle och jag älskar det 😀 

Önskar er en härlig dag  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?