Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   201
32   292
21   244
36   292
29   321

Personlig tränare är friskvårdsaktivitet

Personlig tränare är friskvårdsaktivitet.

Visste ni att från och med 1:a januari i år, alltså 2019. Så kan man använda sin friskvårdsbidrag på personlig tränare. Det hade jag faktiskt ingen aning om utan fick tipset av min personliga tränare Gabi.

Jag personligen är extremt glad över att jag tagit beslutet att ta tag i min träning och mina matvanor och ta hjälp av en personlig tränare. En PT som är kvinna, har erfarenhet och själv har barn och lever mammalivet. Hon har koll på läget. För mig väger erfarenhet väldigt mycket. Ni kan läsa hur det gått för mig i inlägget – Viktuppdatering. Jag kommer verkligen dela med mig av allt när det kommer till min rea för att bli mer hälsosam och få en starkare kropp.

Idag väntar veckans 2:a pass med min PT och jag är sjukt taggad. Hon har verkligen gjort att jag älskar att träna och kämpar som aldrig förr. Visste inte ens att jag kunde lyfta så starka vikter.

Följ mig på Instagram för att få en daglig inspiration @annamatkovich och följ Gabi för att få daglig träningspepp och inspiration @Gabi

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?